top of page

Bart & Manon 

“Wat zo prettig is aan Silvia's begeleiding is dat ze ons kind centraal zette, maar onze gevoelens en onzekerheden als ouders ook meenam. Ze gaf ze niet alleen onze dochter meer zelfvertrouwen, maar ons ook. Naast dit en alle creativiteit, kennis en ervaring is Silvia een ontzettend fijn en lief mens."

Iris 32, autismecoach

"Silvia heeft mij ontzettend goed geholpen op het gebied van hoogsensitiviteit. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt en geeft veel handvaten. Silvia is er niet alleen voor je tijdens consulten, maar als je vragen tussendoor hebt beantwoordt ze deze ook snel. Ik voelde mij erg op mijn gemak in de praktijk, een hele fijne/open sfeer. Ik gun iedereen zo'n fijne coach als Silvia"

Fabienne & Martijn

“Hands-on aanpak, prettig contact met veel feedback. Silvia is duidelijk ervaringsdeskundig en kan heel praktisch meedenken wat het makkelijker maakt om dingen te bespreken die dan net spelen. Heel fijn!”

Evelyn

“Ik zou willen dat ik Silvia eerder had gevonden.
Mijn zoon is een duidelijk geval van HS&SW en met een vlaag puberteit eroverheen. Ik liep van het ene probleem naar het andere, mij geen raad meer wetend wat ik kon doen om de situatie thuis te veranderen.
Silvia is een warm bad van kennis en geeft direct het gevoel dat je alles met haar openlijk en in vertrouwen kunt delen en.. geeft godzijdank dankzij haar ervaring eens concrete tips! Een topper dus!”
bottom of page