top of page

Bart & Manon 

“Wat zo prettig is aan Silvia's begeleiding is dat ze ons kind centraal zette, maar onze gevoelens en onzekerheden als ouders ook meenam. Ze gaf ze niet alleen onze dochter meer zelfvertrouwen, maar ons ook. Naast dit en alle creativiteit, kennis en ervaring is Silvia een ontzettend fijn en lief mens."

Iris 32, autismecoach

"Silvia heeft mij ontzettend goed geholpen op het gebied van hoogsensitiviteit. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt en geeft veel handvaten. Silvia is er niet alleen voor je tijdens consulten, maar als je vragen tussendoor hebt beantwoordt ze deze ook snel. Ik voelde mij erg op mijn gemak in de praktijk, een hele fijne/open sfeer. Ik gun iedereen zo'n fijne coach als Silvia"

Fabienne & Martijn

“Hands-on aanpak, prettig contact met veel feedback. Silvia is duidelijk ervaringsdeskundig en kan heel praktisch meedenken wat het makkelijker maakt om dingen te bespreken die dan net spelen. Heel fijn!”

Evelyn

“Ik zou willen dat ik Silvia eerder had gevonden.
Mijn zoon is een duidelijk geval van HS&SW en met een vlaag puberteit eroverheen. Ik liep van het ene probleem naar het andere, mij geen raad meer wetend wat ik kon doen om de situatie thuis te veranderen.
Silvia is een warm bad van kennis en geeft direct het gevoel dat je alles met haar openlijk en in vertrouwen kunt delen en.. geeft godzijdank dankzij haar ervaring eens concrete tips! Een topper dus!”

Marije 42, orthopedagoge

“Silvia heeft mij enorm geholpen. Door haar coaching ben ik meer over HSP en over mezelf te weten gekomen. Mijn focus lag meer op de belemmeringen van HSP (zoals overprikkeld, oververmoeid, perfectionisme), maar zij heeft me meegenomen in waar ook de krachten liggen. 
Silvia reikt praktische handvatten aan waar ik verder mee kon, zowel werk als privé. Ze dacht ook goed mee wat er bij mij past en liet mij soms de keuze wat we per sessie deden afhankelijk van de energie. Silvia is een warme fijne vrouw (kracht van een HSP :-)) en een vaardige coach"

Wouter 40, facilitair ICT medewerker 

"Silvia heeft mij enorm goed geholpen met (praktische) tools om met mijn hoogsensitiviteit om te gaan. Ze voelt als  ervaringsdeskundige alles goed aan, waardeer de ene sessie erg praktisch was en de andere sessie weer veel meer op het gevoel inging. Daarnaast is ze een ontzettend fijn persoon, met een fijne coachingsruimte."

Helen 48, geldteller

“Ik ben heel blij met Silvia als HSP-coach!! Ze heeft me heel veel geleerd over HSP en ze gaf me veel handvatten. We hebben eerst een telefonisch (beeld) gesprek gehad om te zien of het klikte en daarna zijn we het traject aangegaan. Ik voelde mij op mijn gemak, kon alles zeggen, vertellen en vragen. Ook nu, na mijn traject, hebben we zo nu en dan contact om even te horen hoe het gaat”
bottom of page