top of page

4.

Werkfit traject UWV
 

Ik werk samen met reintegratiebureau Via Lusanne.

Als je hoogsensitief bent en uitgevallen door ziekte of werkeloosheid en je krijgt een uitkering van het UWV dan kunnen wij je helpen bij je re-integratie. Ook als je een WIA-uitkering hebt en je wilt graag weer integreren in het arbeidsproces kunnen wij je helpen.

We coachen op drie onderdelen:

– Persoonlijke effectiviteit

– Loopbaan 

– Werknemersvaardigheden

Wij bieden een breed pakket aan mogelijkheden. Alles ten behoeve van meer zelfkennis en toekomstmogelijkheden die passen bij jou als persoon.

Bij mij in de praktijk is dat 1-op-1 coaching waarbij ik verschillende methodes kan inzetten afhankelijk van wat je nodig blijkt te hebben. We gaan zo stap voor stap onderzoeken waar jij staat met betrekking tot jou hoogsensitiviteit en werk, wat goed bij je aan zou kunnen sluiten en wat je nodig hebt om in de toekomst weer met plezier en duurzaam aan het werk te kunnen gaan.  

Don't 

lose 

the

spark

that 

makes 

you.....

you.

- C.J. Peterson - 


Wanneer je daar behoefte aan hebt, kun je ook gebruik maken van de expertise van de overige coach-collega’s van het re-integratiebureau. 

Zo kun je bijvoorbeeld ook meedoen met de thema-retreats waarbij je meerdere HSP’s ontmoet en leert van elkaar. Elke maand is er een ander thema met als start en einde een yin-yogales.

Meer informatie vind je op de pagina van ViaLusanne.

 

Meld je snel aan door onderstaand formulier in te vullen, dan kunnen we snel aan de slag. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden en steunen tijdens dit proces. 

       Not all storms 

   come to disrupt 

          your live, some

 come to clear your

                   path   

voelwijzer_0002s_0007_Kleurenvulling-1.png
Stained Star
Regenwolk
Bril
bottom of page